Ondra Kňava

Jak je možné, že ve Zlatym Slávkovi jsou jen kratke zobaky? Odpověď

28. 11. 2011 13:35:03
Reakce Laďovi Větvovi na jeho dotaz: "Jak je možne, že ve Zlatem slavikovi figuruju same kratke zobaky?"

Laďa Větva se svěřil se svým znepokojením nad stavem ankety o Zlatýho Slávka zde.

Ladiku nerozčiluj se. Fakt to zrovna ty nemáš vůbec zapotřebí.
Jsi naštvaný, že Zlatého slavíka ovládly krátké zobaky od Moravy a že Čehuni utřeli nosa? Píšeš jak jdeš protestovat, že vyhlašování tak prestižní ceny vyhrály jen jakési trosky od Třinca a z přilehlých dědin jako je třeba Ostrava, kterých je tam kolem Třince plno.
Hele vím, že už máš do důchodu kousek, není třeba se takhle rozčilovat. Nech to nám mladším.
Něco ti ale řeknu. Já se ti vůbec nedivím. Třeba vem si, stará knajpa Praha.
V Praze žije tolik různých obyvatel a ti sou teď pěkně nasraný, že se na ně v týhletý super ultra anketě nepamatovalo. Víš jaké tu teď zuří nepokoje? Na Václaváku už stojí s transparentama, že chtěj zrušit v Brně šaliny! Už tam prý budete mít jen tramvaje. A ty tomu ještě dáš korunu, když napíšeš, že Kája od Gotta je z Plzně! Hele tos neměl vůbec zmiňovat. To je tady tabu. Ne ten bývalý pořad na Nově v televizi, ale něco, o čem se nemluví. Spousta pražáků už zapomnělo, že Kaja tenkrát přivandroval na korbě vejtřasky (V3S) z Plzně. Pražáci už maj Kaju zaškatulkovanýho jako kluka zezhora z Bertramky. Nosej mu tam jídlo a ledničku, když mu při výkopech šmiknou kabel.
Jo a co ta fotka co sis tam dal?! Víš kdo to je? Dyť to je Michal David člověče!

Hele já vím, že si teďka někde na cestách a že tě přes hranice do Prahy nepustěj. Ale už by si s tím razítkem, co máš od Bolka v pase, měl něco dělat. Jak chceš podporovat pragocentrismus, když sedíš kdesi na východě a sháníš moravskou klávesnici? Přijeď tady za náma, uděláme anketu vlastní, nakoupímě ňáký mobilní telefony a já budu posílat hlasy a ty je budeš sčítat. Pak to konečně dopadne regulérně a podle předpisů.
Nějaký flus Klus či marná Farná si neškrtnou. Budou si maximálně zpívat doma v obýváku, i když jak čtu Večerního pražáka, tak prej už ani to ne. Si vlezli do mobilu a pohádali se prej o hlasy. Oba hlasovali jen pro sebe a tomu druhýmu to zapomněli říct.

Takže přijeď, poradím ti zkratku po D1, tam nejsou pohraničáři tak přísný, neboť se přes ty zákopy málokterý vůz dostane. Jo a pokud pojedeš tam od vás od Ostravy a budeš spěchat, určitě vyzkoušej ten novej úsek D47, při vyšších rychlostech tam doslova letíš.

Autor: Ondra Kňava | karma: 13.03 | přečteno: 1194 ×
Poslední články autora