Vítězný Bloger roku 2012 píše z Miami

Slavnostní večer předávání cen v anketě Bloger roku Idnes 2012 se teprve chystá. Ačkoliv mi to nebylo doporučeno, musím tímto prozradit, že si již vybírám hlavní cenu, kterou letos byl 5-ti denní pobyt na Miami se snídaní.

Jak k tomu došlo.

Administrátoři blogu mi prozradili, že chtěli nejlepšího blogera roku 2012 ocenit opravdu výjimečně. Čtenost blogu totiž dosáhla rekordních čísel. Až do letošního roku udělovali vítězům jen jakési těžítka nevalné kvality. Pro tento rok se rozhodli pro ocenění mnohem hodnotnější. Tím byl (je) 5ti denní zájezd na Miami pro 1 osobu se snídaní.
Jak mi prozradil jeden z administrátorů blogu, šli společně zakoupit zmíněný zájezd do jedné z cestovních kanceláří. Velkou náhodou se stalo, že zrovna zájezd na Miami byl v sekci LASTMINUTE zlevněn o  těžko uvěřitelných 80%!  Zájezd je se snídaní.
Podmínkou zakoupení zájezdu byl ovšem pevně daný termín, který byl od 07.02-11.02. 2013.

Neboť administrátoři již věděli jméno vítěze ankety Bloger roku, rozhodli se mě okamžitě kontaktovat, zda-li bych nemohl na tuto dovolenou ještě ten den odletět.
Tato nabídka nešla odmítnout. Sbalil jsem si nejnutnější oblečení, plavky a krém proti vráskám a ve čtvrtek v podvečer jsem odletěl.

Problém nastal, když mě administrátoři blogu požádali, abych své jméno jako vítěze ankety nezmiňoval. Ovšem podmínkou využití dovolené od blogu Idnes, je i sepsání blogu přímo z dovolené, abych tak potěšil nejen své fanoušky, ale i svou rodinu a přátele, kteří se o mé cestě alespoň touto cestou dozví.
Tyto 2 požadavky se tedy navzájem vylučovaly.
Musel jsem se tedy rozhodnout.

Rozhodování to nakonec bylo krátké, neboť jsem zjistil, že podmínka sepsání blogu z vítězné dovolené je uvedena písemně na voucheru na snídani, ovšem nutnost neprozrazovat své jméno jako vítěze ankety nijak písemně podmíněná není.
Omluvám se tedy tímto především všem ostatním blogerům, kteří doufají ve vítězství v anketě, zejména pak těm, kteří nebyli nominováni. Bohužel vám vítězství unikne.

Taktéž se omlouvám, že jste se pro můj blog z mé dovolené museli prokousat celým tímto textem, ale jistě uznáte, že jsem musel důkladně vysvětlit okolnosti za kterých píšu tento blog. Tady ho máte:

Blog z dovolené od vítězného blogera ankety Bloger roku 2012:

Za chvíli se zde na pláži uložím k spánku, naštěstí je tu teplo a jedna deka co jsem si vypůjčil na letišti mi stačí. Snad tu ty 3 noci přežiju. Plavky mě sice trochu škrtí, tím jak pomalu schnou na mém těle, ale je tu krásně. Koukám na jasné nebe a těším se na noc s hvězdami. Těžko říct jak silný bude příliv. Nejvíce se pak ale těším na snídani. Zatím nevím kde se podává, a protože jsem si nestihl sbalit s sebou žádné jídlo a pití, už mám docela vyschlo v hrdle.
Zůstaňte mi věrni mí čtenáři, pokud prý vyhraju i příští rok, Idnes zaplatí i hotel. 

P.S: Na závěr bych chtěl popřát všem poraženým blogerům mnoho štěstí, ale opravdu může vyhrát jen jeden. Některým z nich, kteří se umístili těsně druzí, bych rád poslal odsud z Miami i osobní vzkazy a přání:

Pan Jan Borovička: Vaše blogy čtu, ale žádnou houbu jsem zde na Miami nenašel
Vladimír Kroupa: Právě se zde na pláži dopékají vaše zastřená vejce. Jsou sice želví, ale přijdou vhod
Markéto Šichtařová: Je tu recese.
Františku Matějků: 5.února žádný váš blog nevyšel. Mám si to brát osobně?
Alice Barešová: Díky žes mi věřila a naposílala ty hlasy. Zafungovalo to!
Tomiovi Okamurovovi: Na vaši počest se má včerejší noční můra jmenovala Okamůra.  
Jana Kolářová: Snad mi teď neodstraní tu fotku
Ladislav Větvička: Panuje tu cenzura. Na letišti mi zabavili tvoju knihu. Prý podněcuje k rasové nenávisti. Anebo podněcuje krasové nenávisti?

Alespoň nějaké fotky z Miami ode mě:

 

 

Čau.

Autor: Ondra Kňava | pátek 8.2.2013 11:35 | karma článku: 17,50 | přečteno: 1335x