Jak jednorázově po Vánocích zhubnout až 8 kg

4. 01. 2017 9:18:00
Jak to tak po Vánocích bývá, nějaké to kilo navíc se objeví u většiny z nás. Jak však záhy zjistíte, vaše váha se po Vánocích vůbec, ale opravdu vůbec nezvýšila. Nevěříte?

Děláte totiž základní chybu. Špatně se vážíte! Pro povánoční vážení je třeba využít několik dobře míněných rad. Když budete postupovat podle návodu, reklamy na diety vás nechají klidnými. Přečtěte si tedy, jak se správně připravit na povánoční vážení, které mnozí z vás vyhlíží s nejistotou a strachem.
Začátečníci ve vážení dělají školácké chyby. Příprava na vážení totiž začíná již o den dříve. Tak se soustřeďte, v závěru článku budete až o 8 kilo lehčí.

1) Den před finálním vážením

Nepožívejte alkoholické nápoje. Zvětšená játra vám na váze neuberou. Tohle jsou dekagramy navíc, které rozhodně nepotřebujete. Opravdu žádný alkohol prosím!
Pořádně se vypoťte. Na spaní si vezměte 2-3 Paraleny a vypijte dostatečné množství tekutin. Při nočním pocení se kromě vody, zbavíte i těžkých kovů, jež ručičku váhy posunují nežádoucím směrem.
Běžte spát tak v 19:30. Zaspíte tak večerní zprávy na Nově a nebudete z toho mít těžkou hlavu.
Minipříběh:
Kateřina se vždy strašně moc opila až po důkladném zvážení.

2) Den vážení
V den vážení se budete muset vzbudit velmi časně. Doporučuji tak ve 4 ráno. Je třeba zvládnout všechny procedury související s finálním vážením. K váze byste se měli dostat tak kolem osmé, doufejme, že bude fungovat.
Pro přehlednost se pokusím jednotlivé kroky, rozdělit do časového harmonogramu.

4.00-5.00 ráno
Napusťte si velmi horkou vanu. Zhruba 20-30 minut se louhujte. Každých 5 minut se potápějte a pod vodou setrvejte tak 20-30 vteřin. Vaše pokožka se tak zvláční na odpovídající úroveň.
Poblíž vany mějte připravený hrubý smirglový papír. Důkladně jím obruste celé své tělo. Díky horké koupeli půjde kůže pěkně od kosti. Může tak ušetřit až 200g. Po smirglování se důkladně osprchujte.
Minipříběh:
Jmenovala se Klára. Byla náruživá, předtím i potom se vždy důkladně umyla a používala zvláčňující krém Loreal. Rozejít jsme se museli po 3 měsících, když mi dorazil účet za vodu. Už jsem jí nemohl koupit Loreal.

5.00-6.00
Nehty, ochlupení a vlasy.

Teď přichází na řadu nepříliš populární část procedury před finálním vážením. Jak jste správně pochopili, je třeba odstranit veškeré ochlupení na těle. Nebudu jmenovat všechny části těla, na kterých se ochlupení nalézá, sami určitě víte, kde máte rezervy. Vlasy oholte břitvou, nepoužívejte žádné nástavce, každý milimetr vlasů vás stojí přebytečná kila navíc.

Minipříběh:
Dodnes nechápu plavovlásku Eriku, jež se mi často svěřovala s problémem nadbytečných kil. Přesto na naše schůzky vždy chodila s vlasy až na ramena!

Pokračuje s nehty. Vytrhání nehtů může být bolestivé, ale nehty za pár týdnů dorostou, není to nic, o co byste přicházeli na věky. Všechny nehty na vašich prstech mohou vážit až 250 g! Vaše pedikérka a manikérka promine, stejně má po Vánocích dovolenou.

Dostáváme se takříkajíc do cílové roviny, vydržte, ještě to bude krušné.

6:00-7.00
Zbavte se veškerých přebytečných tělních tekutin!
Není od věci si čas od času pustit žilou.
Pro pravidelné dárce krve doporučuji, objednat si odběr právě před vážením. Pokud nejste pravidelnými dárci, existuje i možnost zbavit se své krve v soukromí.
Předem upozorňuji, že tuto metodu by neměli zkoušet respondenti s poruchami srážlivosti krve a autor článku nenese žádnou odpovědnost za komplikace způsobené odčerpáváním krve z vašeho organismu.
Pokud jste tedy připraveni, kuchyňským nožem veďte zhruba 2-3 cm dlouhý řez těsně nad zápěstím. Připravte si odměrku a do té se pokuste nastříkat zhruba 0,5l. Krve. To je množství, kdy byste neměli trpět závratěmi či jinými projevy nepohodlí. Pokud vám to vaše vůle dovolí, můžete takto odčerpat až 0,75l své krve, což se rovná, považte - třičtvrtě kilogramu čisté váhy!!! Ano, to je ten bramborový salát, to je to cukroví, které v mžiku vyloučíte pryč ze svého organismu.
Po odběru důkladně přitiskněte palec druhé ruky, než té která krvácí, přímo doprostřed rány spolu s vydesinfikovaným ručníkem. Takto držte stisknuté asi 15 minut. Pokud netrpíte nějakou krevní poruchou, rána by se vám měla v tomto čase zcela nebo alespoň částečně zacelit.
S dalšími tělesnými tekutinami již to bude jednodušší.
Pro důkladné vyprázdnění vašeho nosu použijte vysavač s nástavcem.
Pro zbavení se ušního mazu použijte proslulou kachnu Domestos k desinfekci a poté štětku, jíž důkladně odstraníte vše, co se ve vašich uších nachází. Možná vám na konci štětky uvízne i hlemýžď, toho vraťte zpět na své místo.
Všechny tyto tekutiny vás mohou stát až 400g!

Minipříběh:
Vzpomínám na Dagmar. Po požití jakéhokoliv jídla či nápoje plivala po ulici. Byla schopná během cesty domů vyplivat až kilogram své váhy!

7.00- 7.50

Čeká vás poslední hodina, při které ještě můžete něco shodit. Za hodinu lezete na váhu! Pak už vám nic nepomůže. Přistupujte k tomu zodpovědně!
Jak asi tušíte, poslední část odhození přebytečných kilogramů vaší váhy spočívá v dokonalém vyprázdnění se.
O možnostech kvalitního vyprázdnění už byly popsány stohy toaletního papíru, my zůstaneme u tradičního a osvědčeného klystýrku. Asi není nutné dopodrobna popisovat jak se klystýr provádí, to už by bylo příliš. Po vyprázdnění střev je třeba ještě vyprázdnit svůj žaludek, k čemuž postačí 2 prsty zaražené až někam k jícnu. Pokud se dostanete ještě dál, můžete stěny žaludku trochu omýt i zde se můžou nacházet zbytečné dekagramy navíc.
Minipříběh:
Karina se ráda svlékala na váze, doufala, že tak ubude na váze. Pak váza praskla. Dodnes mám střepy pod kobercem.

Bezprostředně před vážením 7.50 – 8.00:

Zbavte se slin v ústech – vykloktejte si sklenicí hladké mouky a přebytečnou mouku vykašlejte ven.
Svlékněte se do naha a odložte všechny špeky a brože, které zkrášlují vaše tělo. Nezapomeňte na piercingové ozdůbky na choulostivých partiích, o kterých už ani nevíte.
Pokud se vážíte na veřejném prostranství, ohanbí si zakryjte alobalem či začerněnou potravinářskou fólií. Ta váží nejméně.

Už zbývají jen vteřiny před finálním vážením!

Nedělejte žádné rychlejší pohyby, aby se vám nerozproudila zbývající krev v žilách!
Důkladně se vyprďte.
Zapněte váhu. Zhluboka se nadechněte. Zadržte vzduch v plicích asi 5 vteřin a důkladně vydechněte, aby se v plicním sklípku nenacházel ani jeden O2!

Minipříběh:
Šárka. Vždy když se vážila, dalo se s ní rozumně bavit. Vydechla všechen vzduch z plic a mlčela. Jinak byla dost nafoukaná.


Zatáhněte břicho, povolte všechny zaťaté svaly a s prázdnými plícemi - šup na váhu.
Ani nedutat! Važte slova! Každé zbytečné slovo navíc vás může stát až 100g!
Snad jsme na nic nezapomněli, i skleróza může přidávat na váze.
Tak kolik?! No kolik? Vážně.

Nyní se v 99% případů dostaví očekávaná radost. Pokud jste do puntíku dodrželi návod výše, nepředpokládám, že byste z vašeho boje se svou váhou vyšli neúspěšně.
Bohužel existuje i 1% těch, jež se o Vánocích nažrali tolik, že ke stejné váze jako před Vánoci nedošli.

Nevzdávejte to ještě! I pro vás mám ještě nouzové rady, jak snížit svou váhu!

Objednejte se k zubaři. Nemusíte hned přijít o všechny zuby (i když i to pomáhá), zatím stačí, pokud vám odstraní všechny plomby. Po vážení vám udělá nové i s množstevní slevou. Pokud máte v ústech můstek, odstraňte i jej, ten pokud je z betonu, může vážit až 400g!
Každý jistě víte, že v lidském těle existují orgány, jež tam nemají co dělat, ba co víc, jsou zdraví škodlivé!
Pryč se slepým střevem! K ničemu jej nepotřebujete. Slepé střevo vám přidává až neuvěřitelných 800g vaší nadváhy.
Již není žádným tabu, že se dá celkem pohodlně žít s jednou ledvinou. Vidíte? I zde se dá ušetřit!
Nosní přepážka? Pryč s touhle překážkou!
Ve vašem těle se nalézají až 4 kilogramy naprosto nepotřebného materiálu, které už v důchodu nevyužijete.
Plotýnky. Na co? Díky nim jen vážíte víc, ačkoliv jen vyplňují prostor mezi obratli. Vhodným cvičením jsem docílil jejich vyhřeznutí a hned mám o nějaký ten gram méně.
Muži to samozřejmě mají těžší, může je trápit zvětšená prostata, tam se kila nastřádají až běda.

Kolik kg jste díky návodu výše zhubli:

Pot, soli, těžké kovy

Až 100g

Přebytečná kůže

Až 200g

Vlasy, nehty, ohanbí

Až 450g

Krev

Až 750g

Nudle, ušní maz

Až 100g

Nehty

Až 250g

Obsah střev

Až 800g

Obsah žaludku

Až 700g

Blomby, případně celý chrup

Až 900g

Orgány (slepé střevo, ledvina, nosní překážka, plotýnky)

Až 4000g

CELKEM

8250g = přes 8 kg čisté váhy!!!

Prosím všechny účastníky vážení, aby se podělili o své dojmy níže v diskuzi. Uvítám i jakýkoli nápad, který by ještě mohl proceduru vážení zlepšit a docílit kýženého úspěchu. Ocením i fotografie se záznamem hodnoty na váze. Zvažte to.

Děkuji za pozornost.

Autor: Ondra Kňava | středa 4.1.2017 9:18 | karma článku: 20.23 | přečteno: 817x

Další články blogera

Ondra Kňava

Bídník František Janeček to opět dokázal – Les Miserables 2024

Muzikál Les Miserables - Bídníci, se vrátil po 12 letech do pražské Goja Music Hall. Jean Valjean opět svádí svůj boj s Javertem a sál žasne nad pěveckými výkony malých i dospělých pěveckých začátečníků i profesionálů.

19.2.2024 v 8:55 | Karma článku: 8.12 | Přečteno: 272 | Diskuse

Ondra Kňava

Ze života fiktivního zastupitele 1: Nová houpačka v obci vzbudila velké vášně a emoce

V obci Nová Ves u Příčťan se objevila zbrusu nová houpačka na dětském hřišti. Není to žádná extrémní houpačka Kamikadze. Je to zbrusu nová, všemi mastmi mazaná houpačka.

9.11.2023 v 9:09 | Karma článku: 14.08 | Přečteno: 396 | Diskuse

Ondra Kňava

Lastminute dovolená – Omlouváme se za komplikace

Leden 2023 „Miláčku, kam pojedeme letos na dovolenou? „Mohli bychom jet na Mauricius, nebo na Seychelly!“ „No to bychom mohli, ale na to nemáme peníze. Co takhle Chorvatsko?“

16.8.2023 v 10:09 | Karma článku: 25.49 | Přečteno: 779 | Diskuse

Ondra Kňava

Prázdninový protest školáka

„Budeš to tam mít s babičkou úplně super. Pejsci, kočičky, teď se jim narodili 2 malá telátka, to budeš mít fajn, hned bychom tam jeli s tebou!“

3.8.2023 v 10:05 | Karma článku: 39.47 | Přečteno: 4313 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 8.64 | Přečteno: 97 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 8.44 | Přečteno: 239 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 9.02 | Přečteno: 142 | Diskuse

Václav Kunft

Krásná česká královna Viola Těšínská.

O Viole Těšínské je zoufale málo písemných zmínek. Není divu, nebyla příliš významná a manželkou panovníka byla pouze rok. O to víc může pracovat fantazie.

27.3.2024 v 15:05 | Karma článku: 15.05 | Přečteno: 350 | Diskuse
Počet článků 224 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4220

Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...