Díky antioxidantům žena přišla o plíce

Zdrcující sílu antioxidantů poznala 39letá žena z Příbrami. Častá nachlazení a s tím spojená pracovní neschopnost, přiměly Jiřinu (39) k samostudiu.

 

Během dalšího z nachlazení, které přišlo v sychravém březnu 2017, vyhledala odbornou literaturu. Z článků, které na Internetu nalezla usoudila, že příčinou většiny jejích obtíží je zamořenost těla nejrůznějšími látkami pochybného původu. Jak poznala z citací odborníků, jedinou účinnou složkou stravy, která s těmito látkami může bojovat, jsou antioxidanty.

Při následném nachlazení a už naprosté ztrátě imunity i soudnosti, si sestavila jídelníček jen z potravin, ovoce či zeleniny, jenž zázračné antioxidanty obsahují. U každé potraviny, u které byl zmíněn bohatý výskyt této látky, si napsala vykřičník. Na seznam se tak dostal např. česnek!, ovesná tráva!, tymián!, rozmarýn!, grepová semínka!, vinná semínka!, borůvky!, brusinky!, buráky!, bílá část kůry pomerančů! a citrónů!, acerola!, kurkuma!, zelený! čaj!, žlutý! čaj!, černý! čaj!, aronie!, červená cibule!, josty!, šípky!, churmy-kaki! (kaki!, tomel!), ale i desítka dalších supepotravin! prospěšných pro lidský organismus.
Od dubna 2017 tak konzumovala jen antioxidanty. Nic jiného nespatřilo její ledničku či špajz.

Jiřina se ovšem ošklivě přepočítala. Neuvědomila si, že nadměrnou konzumací antioxidantů její tělo pomalu, ale jistě ztrácí oxidanty! I tyhle látky jsou pro lidský organismus prospěšné. Jiřina si tak své oxidanty díky konzumaci antioxidantů naprosto dokonale neutralizovala. Na výskyt oxidantů v těle jsou citlivé zejména plíce. Díky procesu zvanému oxidace (okysličení) se právě z plic dostává kyslík do krve a okysličuje tak mnohé orgány životodárným kyslíkem. Zejména pak mozek.
Již po měsíci speciální diety se začaly objevovat první příznaky, které mohly Jiřinu varovat. Neudržela lžíci a když ano, míchala pozpátku. Tyto signály ale Jiřina přičítala začínajícímu čistícímu procesu svého těla.
Zlom nastal v červenci 2017. Jiřina se dočetla o antioxidačních náplastech na nohu. (O nichž jsme již psali zde). Náplasti tak dokonaly dílo zkázy. Organismus Jiřiny byl již totálně podoxidovaný a náplasti doslova vysály poslední oxidanty z jejích plic. Ty tak přestaly plnit svou oxidační funkci.
Jiřina si ještě stačila zavolat kamarádce o radu, než zcela nenávratně přišla o plíce. Štěstí v neštěstí měla Jiřina v pošťákovi Ondrovi. Pošťák Ondra, jenž jí v noci často bez ohlášení navštěvoval, jí přijel předat dopis, že jí hledá právě kamarádka, s kterou si před chvíli telefonovala. Ta plánovala, že jí v pořadu Pošta pro Tebe sdělí, jak jí má ráda, když jí už 20 let v kuse každý večer volá. Konečně tak chtěla poznat, jak Jiřina vypadá. 

Pošťák Ondra i jeho kameraman odvezli Jiřinu do nemocnice, kde již mohli konstatovat hroznou diagnózu. Nenávratná ztráta plic. Oxygen lost in lungs – Muribundus oxigenta.

Jiřina přežívá jen díky ventilátoru. Dýchá za ní počítač a hledá se vhodný dárce s plně oxidovanými plicemi. Bohužel takových lidí a plic je v dnešní době již pramálo. 

Pozor na nadměrnou konzumaci antioxidantů! 

Autor: Ondra Kňava | čtvrtek 7.9.2017 9:05 | karma článku: 25,46 | přečteno: 2218x