Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Nechci po nás, abychom oplakávali všechny mrtvé po celém světě. Už vůbec nechci, abychom dopodrobna museli znát příběhy všech zbytečně usmrcených dětí či studentů. 

Chci pouze, abychom si uvědomili, že naši soustrast, naši vzpomínku si zaslouží každý zbytečně zavražděný člověk na této zemi."

Tyhle dvě tvrzení si odporují. A abych se přiznal, je mi fuk jak Boston, tak i Irák. Denně na světě zemře 150 tisíc lidí. Tady máte počítadlo a můžete každému projevit soustrast.

http://www.hebrew4christians.com/About_HFC/Death_Rate/death_rate.html

0 0
možnosti

V USA/UK/Francii/Španělsku zabíjí muslim lidi.

v Iráku zabíjí muslim muslima.

Pokud si provozují své tradice mezi sebou tak mě to nezajímá, jejich zábava, ale nelíbí sem i když to tahají mezi lidi.

1 0
možnosti

v iraku je to domaci terorismus, kdezto v americe dovezeny, to je celkem rozdil.

3 0
možnosti

J63a60n 30H67l97a20v46a25t31ý

24. 4. 2013 16:23

První jsou mocipáni, Ti vlastní média a ty masírují lidi.

0 0
možnosti

tesal bych to do kamene, pane autore. Karma.

3 1
možnosti

Jestli to nebude tím že u takzvané západní civilizace je vražda a násílí v podstatně menším měřítku než tam kde se to mydlí hlava nehlava většinově dle různých naboženství,sekt a kdoví čeho ještě.

1 0
možnosti
Foto

Média nevládnou, média dodávají po čem je poptávka. Píšu z místa 2.5 hod. od města Boston. Tady v Americe je událost kdy mezi diváky na chodníku vybuchne bomba co roztrhá tři (včetně 8-letého kluka) a zraní 130 (snad tucet přišel o nohy nebo ruce) stále mimořádná a nepřijatelná záležitost. Autorem popsaný masakr v baghdadske kavárně se nedostal na první stránky světovych médií ne proto že americký život má vyšší hodnotu než irácký, ale protože to v Baghdadu,  Bohu žel, stále není nic zvláštního. Dokáží média pomoct posunu společnosti z barbarství ke svobodě? Já myslím že přes všechnu často zaslouženou kritiku ano. Možná se průměrný Iráčan zeptá proč dokáží stát Massachusetts a federální vláda v takových případech zakročit a proč to ta jeho neumí - nebo nechce.

5 6
možnosti

nebo nemá prostředky.... Ze začátku s vámi naprosto souhlasím. I to bylo tématem článku, že média pouze dodávají to, po čem je poptávka. Ale ptám se tedy jinak. Opravdu nás mnohem více dokáže dojmout a zajímá nás z nějakého důvodu mnohem a mnohem více zbytečná smrt 3 lidí v USA oproti zcela zbytečné smrti 27 mladých lidí a dětí v Bagdádu? Znovu se budu opakovat, že mně to přijde zvrácené. A o tom celý článek byl.

3 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že málokdy čtu politiku, tak mi tenhle blog unikl ... což byla chyba :) R^

0 0
možnosti

Kam se poděla ta klasicka ironie Pane autore? Ta byla rozhodně lepší. Plnila svůj krasný účel......bavit. ;-O

5 0
možnosti

bohužel pravda o "božích mlýnech" neplatí je u jednotlivců,ale i u celých národů. I my patříme k těm, kdy si to jednou odskáčeme. Autor má naprostou pravdu a o to je vše hrůznější. I Hitler měl určitě humanitární důvody. A těch Hitlerů je v současnosti příliš mnoho.

1 6
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 8,14
  • Průměrná čtenost 4221x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky