Přišel vám email

Výzva: Přihlas se prosím okamžitě do své emailové schránky. Okamžitě. Okamžitě.Předmět: Exekuční příkaz.

S lítostí vám zasílám výzvu k úhradě dlužného plnění před provedením exekuce. Nejlépe uděláte, když ihned zaplatíte 3203 Kč na tento účet, neboť exekutoři už pomalu začínají klepat na vrátka. Ale nebojte se nic, jak zaplatíte, bude klid. Otevřete přílohu, tam to všechno najdete.

Poněvadž jsme se dozvěděli, že vám hrozí exekuce, věnujte pozornost následujícímu emailu:
S radostí vám oznamujeme, že v loterii pořádanou Evropskou Unií jste vyhrál 58 000 000,- EUR. Slovy padesátosmmiliónů.  GRATULUJEME. Kontaktujte nás na níže uvedeném emailu pro potvrzení vaší výhry. Na stejné adrese se domluvíme i na předání těchto finančních prostředků. Máte na to asi 2 týdny, pokud se neozvete, škoda vám.

Dobrý den. Jsme VAŠE BANKA. Právě jsme se dozvěděli, že na váš účet brzy přistane zajímavá částka. Z tohoto důvodu bychom vás rádi požádali o ověření vašich údajů pro snadný převod peněz. Jako obranu proti internetovému pirátství nám zašlete číslo vašeho účtu, uživatelské jméno do vašeho internetového bankovnictví a heslo. Udělejte tak neprodleně, jinak nemůžeme zaručit bezpečnost vašeho účtu.

Ahoj Terko. Hele za chvíli ti přijde esemeska s kódem, prosimtě přepošli mi ten kód na tenhle telefon. Já si koupila šampón a abych ho mohla mít s 90% slevou, tak potřebuju tenhle kód. Dík moc, vím, že je na tebe spoleh. Mám půjčený telefon od mámy, nemám kredit, tak čau a dík moc předem!

Váš bankovní účet byl zablokován! Pro odblokování nám pošlete všechno, co máte. Brzy tam přistane zajímavá částka z loterie, tak by byla škoda mít účet zablokovaný. Nejlepší bude, když si změníte i číslo telefonu v internetovém bankovnictví na tento:

Ztratil se pejsek s rakovinou. Hledá se pejsek, co byl viděn naposled na Nuselském mostě, kde kličkoval mezi automobily. Ano, tenhle pejsek má rakovinu a zachrání ho jenom včasná operace. Přispějte na konto PEJSEK na následující číslo účtu. Do variabilního symbolu napište TERÍK. To je jméno toho pejska. Děkujeme. Jsem rádi, že vám osud pejska není lhostejný.

Az ty tvuj penis vetsi velky největší poslat adresa tady ja umet pilulka modre spolkni. Póze jenom 25 USD za pill. Pak ty celou noc vzhurru nahoru stoupat.  Rano zase stoupat az nahoru porad. Az ty poslala peněz umim k cesko. AdreSa click objednAvka 20x minimum. 20x vyhodnÁ koupit žuPan baŽaNTovi.

Radiace z Fukušimy se blíží. Když vylezeš ven v dešti, ty nebudeš mít štěstí.
Ahojte, tak podle posledních info už máme radiaci na cestě a bude to pořádná nálož (odhady, že více než Černobyl ) . Z pochopitelných důvodů tyto informace opravdu ve večerních zprávách nebudou ... takže, nešiřme paniku, ale posílejme mezi lidi informaci o PREVENTIVNÍ ochraně před zářením. Nejlepší ochranou je rajská omáčka s knedlíkem. Ano, zní to podivně, ale podle nejnovějších výzkumů se skutečně prokázal vliv rajské omáčky s pěti knedlíky ve vašem záchodě na jaderné záření.

Toto je cirkulárka štěstí. Před 1000 lety v Číně žil chlapeček a ten řekl 20 slov svému učiteli. Od té doby se každé ráno chlapeček modlí a posílá 20 dopisů všem dobrým lidem, kteří žijí na této planetě. Ty jsi jedním z nich. Nepřetrhni tenhle řetěz, protože chlapeček poslal už 22 222 2222 222 dopisů a je na mizině díky poštovnému. Zkopíruj text nebo adresu tohohle blogu a pošli ho alespoň 20 dobrým lidem.
Když to pošleš hned teď, brzy ti přijde email o obří výhře v dolarech, která tě zachrání před exekucí a před nemocným pejskem.
Když to pošleš až zítra, zachráníš jenom toho psíka.
Když to pošleš až za týden, bába leze komínem.
Pokud to nepošleš hnedka, tak tě klepne Pepka.
Když to nikdy nepošleš, Ondra Kňava tě bude strašit ze spaní.

Pěkné spaní s vaší emailovou schránkou přeji.

 

Autor: Ondra Kňava | pondělí 1.9.2014 12:52 | karma článku: 27,18 | přečteno: 1468x
  • Další články autora

Ondra Kňava

Prázdninový protest školáka

3.8.2023 v 10:05 | Karma: 39,49

Ondra Kňava

Otevřený Dopis ČEZu

10.3.2023 v 9:59 | Karma: 28,86

Ondra Kňava

Země je placka, je jasné jako facka

19.1.2021 v 13:24 | Karma: 21,01

Ondra Kňava

A co bude pak?

30.10.2020 v 9:25 | Karma: 18,79

Ondra Kňava

Český Slavík rozhodně nezklamal

27.11.2017 v 11:44 | Karma: 15,38
  • Počet článků 224
  • Celková karma 8,14
  • Průměrná čtenost 4221x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky