Ondra Kňava

Varování - Detoxikační náplasti postupně vysávají mozek z hlavy

1. 12. 2015 14:14:06
Německý doktor Dietmar König uveřejnil odbornou studii na účinky detoxikačních náplastí. A nebude to čtení zrovna optimistické.

ÚVODEM

Pokud jste ještě neslyšeli o detoxikačních náplastech, nemusíte mít strach. Už se na vás chystají a brzy zazvoní i u vašich dveří. Detoxikační náplasti jsou totiž zázrakem moderní doby pro moderního člověka, jakým jste právě vy. Jde o speciální bandáže, které se nalepí na vaše chodidla a přes noc vysají všechny toxiny, jimiž je vaše tělo naprosto zahlceno. Divím se, že vůbec můžete vstát z postele! Jak během následujících nocí s náplastmi zjistíte, vaše tělo je v podstatě prorostlé černou neforemnou zapáchající hmotou.
Toxiny totiž číhají doslova na každém kroku.
Vypijete si malé pivko po obědě? Hups a jeden malý toxin bubnuje do vaší ledviny.
Sníte Light jogurt bez cukru? Jups, už je ve vás toxin ve formě umělého sladidla a píchá do vašich jater vidličkou.
Jedete po dálnici Ústeckým krajem? 10x10 toxinů vám právě ve střevech hraje na vozembouch.
Naštěstí věda je mocná. Největší mozky světa se sešly, aby z vás vysály to, co jste si za celá ta léta nastřádali. A to se vším všudy.
Na nohu vám nalepíme speciální náplast, která bude po dobu vašeho spánku naprosto nehlučně vysávat vše, na co si jen vzpomenete. Jako znamení úspěchu ráno naleznete svou náplast černou jak boty Trautenberka. A pokud se odhodláte k dlouhodobé kůře, vaše náplast bude ráno naprosto stejně černá po zbytek vašeho života. Za každý den který dýcháte (i kdyby jste ten den strávili třeba na Aljašce v naprosto panenské přírodě), náplast přesto vysaje zase další porci toxinů. Dnešní doba, je prostě doba toxinová. Toxinům neutečete!
Můžete být vegetarián, můžete být novorozenec, můžete svůj život strávit v klášteře, náplast před zčernáním prostě neuchráníte.

Toliko na úvod, abyste chápali, co pan doktor König zkoumal.

STUDIE PANA KÖNIGA

Problém nastává jinde. Jak tým kolem doktora Königa zjistil, náplasti jsou účinné až příliš. V náplastech je umístěn rozdrcený magnet. Jak se magnet působením potu během vašeho spánku zaktivuje, toxiny sprintují k vašemu chodidlu, aby se přes potní žlázy nachytaly na vaši náplast.
Studie ovšem prokázala, že vytahování toxinů je tak intenzivní, že pozvolna vytahuje i část vaší šedé kůry mozkové! Proto náplast vždy zčerná. To část vašeho mozku ji tak zabarví. Nedílná součást, doufejme i vašeho mozku, se dlouhodobým používáním detoxikačních náplastí pomalu odlupuje, až z ní nezůstane vůbec nic.
Právě v tom tkví největší riziko používání detoxikačních náplastí.
Používání náplastí není smrtelně nebezpečné. I bez šedé kůry mozkové se dá bez velkých problémů fungovat a zavazovat si tkaničky. Obzvláště v naší době. Byly prokázány i případy, kdy úbytek šedé kůry mozkové některým jedincům pomohl ke zlepšení jejich stavu.
Ve většině případů ovšem používání detoxikačních náplastí trvale poškozuje mozek. Ani snížený podíl rozdrceného magnetu v náplasti nedokázal zabránit vysávání vašeho mozku.
Černá, zapáchající hmota po probuzení na vaší náplasti tak není nic jiného, než malá násobilka, recept na míchaná vajíčka či jméno vaší manželky, která se tak během noci z vaší hlavy pomalu vypařuje.

ZÁVĚREM

Tým kolem doktora Königa tedy důrazně varuje před nežádoucím účinkem detoxikačních náplastí, neboť není uvedena v příbalovém letáku. Pokud si však chcete vysávat svou peněženku i svůj mozek dále, nic vám k tomu nebrání.

TEST

Na závěr malý test doktora Königa:
Pokud jste tento článek dočetli až sem a přesto se chystáte zakoupit další balení náplastí, je váš mozek již poškozen nenávratně. Pokud si nejste jistí významem některých slov v tomto textu, sundejte si detoxikační náplast a snad se na konci textu ve zdraví sejdeme. Ti co dočetli až sem a náplasti zatím nepoužívají, přeju jim klidné spaní bez mozkového úbytku.

Autor: Ondra Kňava | karma: 29.80 | přečteno: 2434 ×
Poslední články autora