Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co teprve, kdybyste věděl, že sport, alespoň v ČR, je řízen grupou nekompetentních jedinců, podle žádného systému a bez jakéhokoliv cíle?

0 0
možnosti

Ona je ta soukromá činnost, zvaná sport někde řízena jinak?  Sport je podnik. A jako podnik je řízena. Jen je v ní - na rozdíl od většiny podniků - možno snadno podvádět.

0 0
možnosti
Foto

Doping není žádné ošklivé slovo :) Dopují všichni :) Někteří mají odvahu dopovat i věci, které UŽ jsou na oficiálním seznamu zakázaných látek :) Jiní dopují takové věci, které tam ZATÍM nejsou :) Někteří jsou odhaleni a jiní ne :) Dopují i ti, kteří si v životě nestoupli nebo nestoupnou na stupně vítězů :) To, co se se kdysi smělo, se najednou nesmí a ...třeba za čas bude smět :)) Teď to na seznamech zakázaných látek je...a kdo ví, bude to tam i za dvacet let?:) Vývoj jde dopředu ... a je to byznys ... jako ve všem ostatním, vůbec bych z toho nevyvozoval nic ohledně charakteru nebo morálky jednotlivců ani nemocnosti sportu - prostě něco je zatím povoleno :) Ač osobně cyklistiku považuji za nudu, jméno Armstrong znám dlouho díky médiím ... a nevidím důvod ho odsuzovat ani chválit :) A pokud byl něčím hrdinou...není důvod ho zatratit kvůli tomu, že...nepropadl sítem, protože to síto bylo vlastně zaměřeno na něj dlouhodobě :) A byznys a sázky...šly ruku  v ruce už za antiky, to není novinka dnešních dnů :)

0 1
možnosti

SPORT je pro mě to, co dělám já sám, ne nějaká šaškárna v televizi nebo na stadionu. To, co je v televizi ať si pro mě za mě klidně chcípne i s těmi aktéry.

0 3
možnosti

Ten titulek bych změnil na "vrcholový sport je nemocný?", na okresní úrovni se s dopingem moc nesetkáte :). Maximálně alkohol a lehčí drogy :).

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že sport je poslední dobou ve stínu afér, ale že by se jednalo o úpadek? Ne to si nemyslím...jen je prostě více dostupných informací, více médiích, které se tomu věnují a tak je to více vidět...navíc si myslím, že je to hlavní důvod, proč se rozmáhají "sázkařské mafie":)

Co se týče dopingu...určitě není součástí fair play, ale co je dnes fair play? Jenom když si vezmete lední hokej...Kanada vs. Česko...kdo má lepší podmínky? Je to fair play??

0 0
možnosti

Po přečtení blogu mám O TO VĚTŠÍ CHUŤ pustit se se svojí milou zase někam do hor a hezky (a hlavně BEZ DOPINGU) si zalyžovat. ;-) ... Vrátili jsme se ze zimní dovolené, kde jsme zjistitli, jak nám pohyb na čerstvém vzduchu svědčí (břicha nám splaskla, dolů šla 3 kila váhy, žádné nachlazení se o nás nepokouší - prostě paráda!) ;-) R^ ... Tak co, lidičky, co uděláte pro své tělo a pro své zdraví vy?

0 0
možnosti

Tak, že to bylo BEZ DOPINGU vám nevěřím. ;-)

1 0
možnosti

Kdyby se legalizoval doping, mohlo by se soutěžit s dopingem a bez dopingu. Každý sportovec by si tak mohl vybrat jestli chce stát na bedně s D nebo na druhé bedně  bez D. :-)

3 0
možnosti

Myslíte snad, že dopovaná smečka (ziskuchtivých) by tak mohla být lépe lékařsky sledována? 8-o

0 0
možnosti

Má smysl se dívat na "mýdlové opery" se stovkou dílů, plných blbostí? Má smysl číst a poslouchat, která "star" s kým a případně jak? A jak prožívá své mateřství?

  Nesmyslné? Jistě.  

  Takže: divák chce být klamán. Chce slyšet, že vítěz má stejný pas, jako on sám.  A konec - konců chce slyšet i to, kolik si sportem vydělal (u umělců už se mu to líbí méně a vůbec se to nelíbí u těch, kteří si peníze vydělávají každodenní prací /byť u PC a telefonu/).

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS