Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc si treba USA postavily 4 000 km dlouhy plot na hranicich s Mexikem ? Protoze jste jim vcas neporadil.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti

Já osobně si myslím imigranty vracet. Jižní státy selhaly a neplní svou povinnost ochrany vnějších evropských hranic. V květnu Poláci ruku v ruce s EU nevpostili 15 ruských motorkářů, kteří měli platná vstupní víza. Nafukování, aféra jak hrom. Tady jezdí ještě na moře vyzvedávat tisíce lidí, kteří se snaží ilegálně, bez jakéhokoli povolení vstoupit na území EU.  Chcete jim pomoci. Pomožte jim tedy u nich. Kdo tam zbude, až se všichni vystěhují do EU?  http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Plukovnik-Skacel-ucastnik-armadnich-misi-Jsou-to-vetrelci-zadni-uprchlici-Je-to-invaze-kterou-nekdo-ridi-aby-nas-znicil-Nedojima-me-ze-se-utopili-379943

2 0
možnosti
Foto

To jsou ty praktické problémy, které místním zhysterizovaným diskutérům nedochází. Jejich řešením je, jak jsem tak převážně zaznamenal, vystoupit z EU a postavit kolem ČR ostnatej plot. Inu, prosťáčkové mají vždycky po ruce návod.

Australský řešení, který tady kdosi taky zmínil, je efektivní, ale drahý a i z jiných důvodů na Evropu těžko aplikovatelný. Těch loděk je tu moc a potápí se v podstatě už jen chvěním zvuku z magafonu.

Časem dojde nejspíš k vybudování internačních táborů na nějakém ostrůvku v Řecku nebo u Itálie. Něco jako byl nechvalně proslulej Elis Island. Kdo uspokojivě neprojde procedurou, bude expedován zpátky do Afriky, nejspíš někam, kde bude zrovna možno přistávat.

Možná bychom mohli Itálii a Řecko vyloučit ze Schengenu. Prostě posunout vnější hranice EU a nechat Italy a Řeky, ať dělají co umí, ne?;-D To ještě nikoho nenapadlo, asi si to nechám patentovat.

3 1
možnosti

Takže to vzdáme a necháme se převálcovat, že? Vy se možná přizpůsobíte, ale já a další milony lidí určitě ne.  Nechci je tady, nepatří sem, je to něco, co zvrátí naši cicilizaci. A já nechci aby sebou jednou musel můj vnuk a možná ještě předtím i moje děti mlátit o zem nekolikrát denně. Nechci, aby mi tady nějaký pomatenec vyřvával ráno ve čtyři hodiny z minaretu. Jsme jiní a oni taky. A nepište mi sem nikdo, že jsem rasista.

2 1
možnosti

No ja nevim, proc by neslo ty barky kontrolovat. satelity jsou schopny kontrolovat auta na dalnici, proc ne lodky na mori ? Je tech lodek vic nez letadel nad Evropu ? Asi ne. letecky provoz se zvlada, proc ne ten namorni ?

3 2
možnosti
Foto

Bárky nevydávají žádný elektronický signála a v noci je neuvidíte a nerozlišíte.

Satelit není důkaz odkud kdo přišel

0 0
možnosti

V88i45t 34O91t91a30h66a23l

17. 6. 2015 13:27

http://www.securitymagazin.cz/zpravy/australska-operace-proti-nelegalnim-uprchlikum-slavi-uspech-1404045619.html

Pokud hledáte řešení, tohle evidentně funguje.  Pokles z 20 587 migrantů v roce 2013 na 157 v roce 2014 (a ty se ještě rozhodli si nechat z humanitárních důvodů Australané dobrovolně).

3 1
možnosti

J79a11r29a 35R80a80n45k

17. 6. 2015 22:56

Tady mate presne uveden, jak to Australie dela, ale nevideli jste predtim clanky, ve kterych na netu v anglictine je, kdy exodus z Jihovychodni Azie a Ciny nastal, jak dlouho nekteri cekaji a ze sice budou vraceni (ne vsichni), ale az po prezkoumani dokumentu, pak mozna zustanou na Papua New G.

0 0
možnosti

Pane Policky. Sdelte nam podle vasich zakonu, co tito migranti budou v Evrope delat. Jestli mate trochu casu zajedte si do Marseille do tamejsich slumu. Potom vam to dojde. Bez ochranky bych vam to ale nedoporucoval.

5 1
možnosti

V74i97t 59O42t97a73h10a29l

17. 6. 2015 13:14

Pane autore, zkuste si celou problematiku vzít z jiného pohledu

PROČ se o to migranti pokoušejí?

Odpověď je nasnadě: protože je to relativně jednoduché a s nepříliš velkými riziky a protože mají jistotu, že jakmile přistanou jsou doslova "za vodou" a budeme se o ně starat. A pokud je náhodou někdo chytí, opět jim žádné překážky nehrozí. Sepíše se s nimi protokol a jsou puštěni  na svobodu než se jim vyřídí papíry. Na což obvykle nečekají, zasmějí se a jdou to zkusit znova.  Davy běženců chodící pěšky směrem na sever po dálnicích v Itálii, Srbsku atd.. nikdo nepokutuje. Když přijede policejní hlídka, tak v nejlepším případě je vykáže na těch 5 minut za svodidla. 

Jádro problému je v tom, že EU nestaví běžencům do cesty překážky (jakékoli), aby měli důvod uvažovat o tom, jestli chtějí cestu riskovat.  Právě naopak. EU se snaží běžencům vše maximálně usnadnit. Promíjí jim přestupky a trestné činy, za které by domorodec minimálně platil mastné pokuty. Na své náklady je krmí, šatí, loví z vody. Jasně jim všem říká - zkuste to, připlujte, jakmile jste na dohled našim břehům, my se o vás na naše náklady postaráme. Je to vaše právo a my máme povinnost vám jej zajistit!

Logické by naopak bylo DEMOTIVOVAT běžence k dalším invazím do Evropy. (to není migrace, v těchto počtech už jde o regulerní invazi - v porovnání s pár tisíci ruskými vojáky na Ukrajině)

Stále se ještě potácíme v ekonomické krizi. Kladný rozpočet v EU má pouze Estonsko +0.2% Když srovnáte s Británií a jejím deficitním rozpočtem -11% a průměrným  deficitem celé EU -7%, kde chtějí brát peníze na dávky pro stovky tisíc Afričanů? 

Současnou proimigrační politikou si sem ale lákáme další a další a další. Proč? 

Jediné, co mne napadá je, že snad evropští politici mají své finanční podíly u pašeráckých gangů a dostávají za to tučné provize. A nebo to sponzoruje někdo jiný, kdo má výrazný zájem na rozklížení Evropy.

13 1
možnosti

J88a31r41a 79R79a41n16k

17. 6. 2015 22:57

Znasilneni, biti, utopeni nejsou pro Vas dost velka rizika?

0 0
možnosti

Jedním z řešení je zvýšit životní úroveň afrických zemí. Jsou to většinou země zemědělské, ale své zboží nemohou prodávat na bohatém evropském trhu, protože tomu brání vysoká cla a dotace evropským zemědělcům. Zrušením dotací a cel by Evropa jedině vydělala. Sice by naštvala miliony zemědělců - voličů, ale zároveň by polepšila stamilionům ostatních obyvatel - voličům. A měli bychom krásnou a levnou zeleninu, obilí, ovoce... A chudý Afričan by bohatnul prodejem svých výrobků.

1 1
možnosti

V84i57t 14O15t27a31h16a80l

18. 6. 2015 19:08

Otázka je, co je pravým důvodem. Pokud sem ti Afričané cestují hlavně proto, aby nemuseli tak moc pracovat, nebo že je sem poslal někdo v rámci svaté války, dosáhnete pouze toho, že více afričanů bude mít více peněz na to, aby mohli odejet do ráje, kde létají pečení holubi sami do huby. a kde mají větší šanci dostat se do ráje uřezáním hlavy nevěřícímu nepříteli. 

Pokud prchají před genocidou a válečnými útrapami, pak může vaše teorie fungovat.

0 0
možnosti

zabavit lodě, kapitány a posádku zavřít,  někde ten materiál přece musí dojít. Pak už jedině zaminovat moře u pomyslných hranic s druhou zemí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 8,14
  • Průměrná čtenost 4221x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky