Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nechci být šťoura, ale bolševik již pár let sedí na židli místopředsedy sněmovny. A seděl tam i bez hnutí Ano. S přispěním naší slavné pravice.

3 0
možnosti
IS

Znáte to, všeho s mírou. A míra bude překonána více, než nám bude milé. Ale třeba se pletu a ČR bude prosperovat jako ta firma.

0 1
možnosti
Foto

Opět připomínám píseň V+W+J Tři strážníci.

Aneb historie se opakuje, protože jsme se z ní neuměli poučit.

0 0
možnosti
Foto

Tady k poslechu: https://www.youtube.com/watch?v=8lPUY7gK-KU

(zatím co se strážníci hádali, zloději se do strážnice vkrádali..)

0 0
možnosti
MC

To, že Češi nedokázali vyléčit komunistický ekzém bylo poctivému pravicovému ideálu zřejmé, již krátce po roce 1989, kdy byl náš symbol revoluce na samém počátku obklopen levicovými liberály.

2 0
možnosti
Foto

J26i67ř19í 74K72i91n83d49l

20. 12. 2017 11:25

Předseda dolní komory Radek Vondráček (ANO) označil úterní druhé kolo volby za zmatečné. Volba se z rozhodnutí poslanců uskuteční na návrh ODS až na schůzi, která začne v polovině ledna. Vondráček prohlásil Ondráčkovo zvolení do čela komise za neplatné kvůli pochybnostem o tom, zda volební komise určila správně počet hlasů nutných ke zvolení, tedy kvorum. "S naprostou jistotou nelze určit ze záznamu, kolik poslanců si nevyzvedlo hlasovací lístky," řekl. Část poslanců poukazovala na to, že Ondráček dnes ve skutečnosti zvolen nebyl.

4 0
možnosti

A kromě komunisty Ondráčka je také velmi pěkným úspěchem zvolení poslance Grosspíče za šéfa imunitního výboru. Tento důstojný nástupce soudruha Gottwalda bude jistě rozhodovat spravedlivě.

6 1
možnosti

Dobře sepsáno. Je to smutné čtení. Komouši dosáhli nejhorší výsledek ve volbách za jejich porevoluční éru a Babiš se svým podivným ansámblem kvůli své vlastní mocichtivosti jim předává část vedení naší země na stříbrném podnose! A sekunduje mu u toho šílenec Okamura se svým ještě divnějším ansámblem.

9 1
možnosti
DB

Na jednu stranu sice úplně nerozumím tomu, proč není komunistická strana postavená mimo zákon, když propagace například nacistických symbolů je, ale když už není a byla v demokratických volbách poměrně úspěšná, pak nevím, proč by její člen nemohl být zvolen do čela nějakého výboru. Stejně se dnes totalita pomalu ale jistě vrací trochu odjinud - z jisté bruselské instituce, která si ovšem svou zrůdností s těmi starými kovanými bolševiky nijak nezadá...

1 4
možnosti
OK

Že je něco legální neznamená, že je to správné.

8 0
možnosti
DB

ANO by nemuselo obětovat tolik, kdyby ostatní tzv strany demokratiockého bloku byly schopny uvažovat logicky pro lid této země a ne jen pro pár lidiček, kteří tyjí z klasických penězovodů založených Klausem.........

a ano..Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Zdroj: https://knava.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639709

zde máte naprostou pravdu.....

1 5
možnosti
OK

...takže účelové odklonění majetku do své rodiny, aby se vyhovělo podmínce dotace, vám zjevně proti srsti není. Kecičky o samozřejmosti vydání policii před volbami a poněkud jiná rétorika po volbách, je pro vás taky jen víkendové čtení k ranní kávě. Takže zase za to může Kalousek, že? Jestli jste tak rychle zapomněl na totalitu a zrůdnosti tohoto režimu, je mi vás poněkud líto.

7 1
možnosti
Foto

Pokud je cílem okamurovců a komunistů několik míst v dozorčích radách, tak se jedná o obyčejné zkorumpované buržoazní strany a není se čeho bát.

Chce to vstoupit do nějaké politické strany a přeměnit ji k obrazu svému.

Mimochodem, pokud je obraz naší politické scény tak tristní, tak jak to, že mezi kandidáty na prezidenta není žádný zástupce levice?

1 3
možnosti
Foto

A co Zeman? To je podle Vás pravičák? ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 224
  • Celková karma 8,14
  • Průměrná čtenost 4221x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky