Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

psychiatr

23. 7. 2010 18:12
Skanzen ČT

Všiml jsem si, zvlášť tady v Praze, že když lidem docházejí argumenty, tak čekají na sebemenší náznak sprostého slova, aby vysoko vztyčili svůj nosánek a prohlásili, že s takovýmto hulvátem se bavit nebudou, protože to je pod jejich úroveň. Ovšem sami taková slova běžně užívají.  To je ryzí pokrytectví.

Podobně také pan Černý používá s gustem hovorový jazyk, ale když si pokrytec stěžuje RRTV, tak se mu hnedle stáhne zadinka a už bouchá do stolu - tááák to tedááá nééé - tomuhle já udělám přítrž, protože jinak mě odvolají!

Pan Černý je v ČT legendou. Budiž - je to jistě příjemný pocit pracovat pod touto legendou,  ovšem pro diváky je to spíš záruka toho, že všechno zůstane při starém a náš televizní skanzen bude pokračovat dál.

Za článek děkuju.

0 0
možnosti
W

will.forfreelife

23. 7. 2010 17:07
Ahoj Báro Záhlavová-Strýcová. Jsem s Tebou

R^R^

0 0
možnosti
MP

Bongoman

23. 7. 2010 16:06
NESOUSLAS !!

Otu Černýho popravdě moc nemusim. Myslim si, že už je na ČT jako jeden z mála "přežitků" a rozhodně by dalo sportovní redakci víc, kdyby byl v jejim vedení někdo mladší. Musim ale s timhle postojem jedině souhlasit. Jednoznačně věděla, že je v přímym přenosua musí se každej člověk podle toho umět chovat. To že to neumí, je jen její vizitka. Já kdybych se takhle choval třeba v práci při řešení něčeho důležitýho a budu "stejně zapálenej" tak mě jednou, dvakrát napomenou a potřetí letim. Tohle neni ani o ČT, jejích pravidlech a nebo o tom jestli je to pro někoho silá nebo slabá nadávka. Neuměla se chovat jak měla (navíc, když o kamerách věděla - sportovci jsou informováni o podmínkách přenosů), tak prostě v televizi už nebude. Jen ukázala co je to za člověka. Je prostě hloupá. Kdyby se pak vymlátila a zanadávala v šatně..... proč ne....... ale když jí to ani nedojde......Rv

0 0
možnosti
RP

R.Pal

23. 7. 2010 21:17
Re: NESOUSLAS s Bongomanem

- Bongomane, ty jsi patrně četl jen 1. odstavec, a pak jsi s tím sekl. Je tak?

Autor v oném článku naráží na to, že Čt s Otou Černým prosazuje dvojí metr. Na jedné straně mu vadí, že tenistka užívá sprostých slov, což je naprosto "nehorázné". A na straně druhé je v pořádku, že daleko peprnější vulgarismy divák uslyší např. při time-outech u hokeje, basketu, florbalu. Jestli jsi někdy měl zapnutý fotbal, tak to tam uslyšíš také, od hráčů, trenérů, vykřikujících fanoušků, ... a co na to O.Č a Čt? Naprosto nic. O toto tu jde !

- ... že "navíc, když o kamerách věděla". V danou chvíli je jí to naprosto putna. Jí jde v prvé řadě o svůj výkon (ať je jakýkoli), nějaké kamery jsou sportovci naprosto ukradené.

- Btw. na základě čeho soudíš, že je hloupá, jak říkáš? Že nemá vysokou školu? Toto vysvětli, ty bambulo. Moralisto jeden.

0 0
možnosti
PK

kakaki

23. 7. 2010 15:58
A dál...

fotbal a hokej by v televizi nesměl být vůbec. Proč televize nešije do svých komentátorů a redaktorů, kteří vesmes mluví jako prasata. Česky neumí už vůbec nikdo! Pro pár slůvek v emocích takový poprask. No okurková sezóna.

0 0
možnosti
EK

Deleter

23. 7. 2010 15:54
Což OTÍK,

to je známej případ, ale co ten komentátor Svačina? Co má koho kritizovat nějakej mikrofonovej šašek?

0 0
možnosti
JC

Jorge Calisto

23. 7. 2010 15:36
souhlas

ode me karma vystihnul jste to dobre R^

0 0
možnosti
VT

vatty

23. 7. 2010 15:33
Já zase už dlouho nechápu,

jak může Černý dělat to, co dělá. Naprosto ničemu nerozumí, úroveň taky žádná, myslím, že ani rozumu moc nepobral. Může mi to někdo vysvětlit?

0 0
možnosti
P

Paxa

23. 7. 2010 15:30
Prohlášení ČT je silně pokrytecké.

Sportovec není učitel etikety ani diplomat. Neumím si představit, kdy je přijatelnější si ostře ulevit než při fyzické námaze. Fakt, jako by v ČT nebyly důležitější věci k řešení...

0 0
možnosti
ON

wallster

23. 7. 2010 15:27
Být Bárou tak ČT žaluju

Jakub Záhlava byl k její smůle vybaven mikrofonem, který na něj umístili pracovníci ČT4, aby bylo slyšet, o čem si MEZI SEBOU kouč s hráčkou povídají.... Není tohle náhodou nezákonej odposlech? :-)

0 0
možnosti
ZV

Kubrt - milovník nálevu

24. 7. 2010 15:19
Re: Být Bárou tak ČT žaluju

Tak když s tím souhlasil a věděl o tom, tak asi stěží .............

0 0
možnosti
ON

wallster

23. 7. 2010 15:14
ČT

je mentálně nejzaostalejší v celé evropě. i ta albánská tv jí strčí do kapsy...;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 14,01
  • Průměrná čtenost 4202x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky