Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K3

kytt 3.0

19. 5. 2011 12:20
taky souhlasím

O zbytnělém egu čtveřice zdejších cenzorů si myslím svoje. Koresponduje s prostorem, který je v redakční části serveru věnován naprosto zbytečným bulvárním kauzám potentátů. Jako čtenář se nemusím zajímat o to, co nějaký správce diskusí považuje za kvalitní text, tím spíše, pokud si takto ocení text vlastní či svého kolegy. Proto do adminského výběru nahlédnu málokdy a raději bych na hlavní stránce viděla výběr čtenářský, odvozený od SKUTEČNÉ a NEZMANIPULOVANÉ čtenosti a obliby u čtenářů. Bohužel tu nic takového nemáme. Server získává zdroje peněz, kde se dá - od politiků, inzerentů (kterým prodává falešná čísla své návštěvnosti), nu a se zneužíváním činnosti blogerů si taky příliš hlavu neláme. Bohužel tyto stížnosti ničemu nepomohou. Jedině ekonomický nátlak, tzn. rapidní pokles čtenosti, který by iDnes donutil buď se bulvarizovat na úroveň Blesku kompletně, nebo se sebou něco začít dělat, případně skončit úplně. Využívejte pravednes.cz a čtěte tu jen to, co vás skutečně zajímá.

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

19. 5. 2011 12:31
Re: taky souhlasím

musím s Vámi souhlasit v jedné věci - podle mého názoru je střetem zájmů, pokud je administrátor současně místním blogerem. 

0 0
možnosti
AP

shrink

19. 5. 2011 12:10
Karma

ne za kritiku redakčních blogů (nečtu je, nemohu soudit), ale v první řadě pro spoustu průměrných až nanicovatých fotek, které se do "zaujálů" dostaly.

0 0
možnosti
I

iruka

19. 5. 2011 13:58
Re: Karma

... nezapomeňte na nanicovaté říkanky :-P

0 0
možnosti
BT

barbora_topinkova

19. 5. 2011 11:50
souhlasím s Vámi

ano - plně souhlasím! redakční blogy zabírají místo a ve velké spoustě případů nestojí za mnho. buď by se měla redakce zlepšit, koneckonců jsou to profesionální novináři, nebo je tam prostě nedávat. stejně tak by to mělo platit např. pro blogy Stisku, ty se také objevují často a jejich kvalita je velmi "různorodá". Pak se snadno a opakovaně vrbí situace, kdy je ve výběru jeden VIPák, jeden redakční blog a jedno místo zbyde na ostatní. Souhlasím s tím, že to blogery může demotivovat a čtenáři přichází o zajímavé postřehy a články. Přiznejme si totiž, že pokud se článek nedostane aspoň na vedlejší lištu, je za hodinu max. dvě "mrtvý".

0 0
možnosti
HM

ladhela

19. 5. 2011 11:45
souhlasím

výběr by měl určit čtenář tzn. zájem o diskusi a výše karmy R^

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

19. 5. 2011 11:36
Díky Ondro

Dávám tu největší KARMU, kterou bych mohla dát.

Ondro souhlasím R^

Přepapouškovat co předkládají media umí každý, ale dát sem sebe je mnohem těžší a odvážnější.

Přečetla jsem si spoustu kvalitních článků, které jsem nikdy v těchto kolonkách bohužel nenašla. Dozvěděla jsem se, že plno lidí, kteří zde psali, ztratili motivaci. Něco na tom asi bude.

0 0
možnosti
KM

letní den

19. 5. 2011 11:35
souhlas

R^ s tím článkem pana Kubíka no comment. Idnes masíruje denně několikrát o strašidlu osoby Víta Bárty. Proč si nepřihřát polívku i ve výběru. Bodejť ne, když "v tom jedou s nimi" :))

0 0
možnosti
P

petrujka

19. 5. 2011 11:29
To není pravda

někdy se tam dostanou daleko horší věci není to tak, že  by to byl výběr z nejlepších. Někteří jsou tam stále (Pallotto) a i další o jejichž kvalitě se dá pochybovat.DDD A také tam nemohou dávat ty samé a tak to i střídají.

0 0
možnosti
JK

j.kotlin

19. 5. 2011 11:28
Karma

Rozhodně by (když nic jiného) bylo fér, pokud by redakce nevázala do výběru své vlastní články. Dělat si PR přece nepotřebuje, prostor by měl být dán nám ostatním. Je to jako kdyby učitelka mezi výkresy svých žáků poslala za třídu do soutěže svoji kresbu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 13,65
  • Průměrná čtenost 4202x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky