Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SMP

svědomí mazače příspěvků

5. 9. 2011 9:43
Podobný blog raději nepište...

Tupější část národa to pojme jako pravdivý fakt a bude se zbytečně rozčilovat a nervovat... Mohl byste tak mít na svědomí někoho z těch rudooranžových tkzv. ..vobyčejnejch lidí", kteří jsou jako brouk Pytlík a nerozeznají realitu od recese...;-):-)

1 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

5. 9. 2011 9:59
Re: Podobný blog raději nepište...

Pokud jde o mne, tupější část národa si může koordinovaně trhnout. Kvalifikovaná investigativní žurnalistika je přeci to, po čem národ volá.

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

5. 9. 2011 9:34
Opomněl jste dodat jednu věc.

Současně s daní za sběr hub byl ve zkráceném čtení schválen i další dodatek k zákonu o dani a sice dodatek týkající se daně ekologické. Tento dodatek vychází z principu, že každý člověk, který prochází lesem za účelem sběru hub, je po jisté době nucen vykonat malou či velkou potřebu, protože sbírání hub je činnost časově náročná. Těmito výměšky je zatěžován lesní ekosystém a dotyčná daň bude proto sloužit k sanaci znečištěného prostředí. Tato ekologická daň bude vybírána od všech houbařů na stejných místech jako daň ze sběru hub a není vázána na objem nasbíraných hub. Logicky se tak vyplatí nasbírat co nejvíce hub, protože částka ekologické daně se rozplyne ve větším objemu nasbíraných hub. Ještě důležité upozornění - tato daň se začne vybírat po prvním lednu 2012 a je vázána na každý vstup do lesa a činí deset korun za osobu bez rozdílu věku či pohlaví, čímž se docílí toho, že žádná skupina osob nebude při výběru daně diskriminována.

2 0
možnosti
JR

Jan Ruzicka

5. 9. 2011 10:03
Re: Opomněl jste dodat jednu věc.

Podnětná je aktivita OÚ v Horním Maršově - houbaři jsou JIŽ PŘED VSTUPEM DO LESA (zatím na základě dobrovolnosti) vybaveni flatulenčními jímacími vaky, jejichž použití by mohlo v budoucnu snížit jejich daňovou povinnost až o 10%.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 13,65
  • Průměrná čtenost 4202x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky