Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jenže to není jen ta událost v Bagdádu. V Iráku a vpodstatě na celém Blízkém východě se odehrávají strašlivé masakry dnes a denně. Sunnité vyhazují do povětří mešity, tržiště a školy šíitům a naopak – k tomu se všichni společně ještě pokoušejí likvidovat a unášet Evropany nebo Američany. V Pákistánu je každý den znásilněno asi třistakrát více žen, než v kterékoli evropské zemi. Jsou to země násilí, chaosu a zmaru. A ze svého vlastního marastu obviňují všechny okolo – nejčastěji Západ. A nejhorší pak je, když se snaží svou frustrovanou, nevýkonnou a násilnou kulturu přenést k nám – abychom věděli, jaké to je – neuvědomují si, že právě oni jsou autory své vlastní destrukce.

Náš svět není rájem a máme svých problémů dost, ale peklo, které si obyvatelé islámského světa nesou v hlavách, se s tím nedá srovnat.

24 2
možnosti
PN

P62e57t58r 12N98ě72m60e92c

19. 4. 2013 12:00

Kdyz zabijou nekoho z tveho mesta, taky te to bude zajimat vic, nez kdyz zabijou nekoho z napr. Afriky. Jsou zeme, ktere jsou nam kulturne bliz a o to vic se o ne zajimame.

19 10
možnosti
BT

kruciš vy jste objevil Ameriku až teď? tak svět totiž funguje a ať se nám to líbí či ne v těchto krajích vždy způsobí větší zájem bomba v USA než v jakékoliv tramtárii, ač ti co zemřeli jsou si naprosto rovni jelikož je zabil hnusák řešící svůj problém ze světem, okolní svět zajímá jen něco

10 3
možnosti
MB

M18i72l10o70š 93B50é83m

19. 4. 2013 11:48

Média pouze prodávají senzaci. Bomba v Bostonu je senzace. Bomba v Bagdádu je všední záležitost. Nic víc v tom není. ;-)

20 4
možnosti
OK

Tohle je mylná představa, že masakry podobného významu jsou v Iráku na denním pořádku. Naprosto tomu tak není. Za poslední 4 roky šlo asi o 3-4 útoky v podobném rozsahu jako ten včerejší.

0 7
možnosti
JM

Karma! R^

Přesně tohle si říkám už dlouho.

Když hurikán v USA zabil asi 20 lidí, týden v TV nebylo nic jiného. Ale že o den dřív stejný hurikán zabil na Haity a Kubě dvakrát víc lidí - ticho po pěšině

13 17
možnosti
JP

Každý si vybere co chce a v tom je krása svobody. Mně naopak připadalo, že o neštěstí na Haity se psalo snad týdny.

13 6
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 13,65
  • Průměrná čtenost 4202x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky